„Hout, die authentieke look.“
Houten schrijnwerk.

Het houten raam is meer dan maatwerk. Onze houten ramen geven uw woning die authentieke look waar u naar zoekt. Voor de Vlaamse stijl of de hoevewoning is een speciale serie ontwikkeld. (zie stijlen) Maar ook voor de moderne houtskelet bestaat een strak houten profiel.
Kopie antiek : Vlaamse stijl, hoevewoning
Klassiek – renaissancestijl : pastoriewoning
Modern
Fadura : thermisch, niet chemisch gemodificeerd beuken hout uit West-Europa. Het ecologisch alternatief voor tropisch hardhout. Het met hitte behandeld hout is zeer maatvast , uitermate vochtbestendig en heeft duurzaamheidsklasse 1-2. Het is standaard voorzien van het FSC en PEFC label.

Passief Hout/ Purenit vulling/ Hout , 88 mm inbouwdiepte. Door de purenit vulling wordt de betere isolatie waarde behaald , dit tot U w 0.74. Kan in afrormosia of meranti . Dit raam kan gevuld worden met triple glas maar dit is niet noodzakelijk.

Passief Hout/ Alu . Een aluminium buitenschaal op het houten raam (afrormosia , meranti en Noors vurenhout) geeft de duurzame bescherming buiten en een warm gevoel aan de binnenzijde. Tot U w 0.72 W/m²K
We zoeken voor u eersteklasse hardhout uit die bovendien het fsc label draagt. Ramen worden gedrenkt of gelakt, en kunnen nu ook met de verweringslook afgewerkt worden. Wat een extreem hoge beschermende werking heeft tegen UV-Licht en vocht. Abladdering bij deze behandeling is uitgesloten . Afrormosia en meranti zijn de gebruikte houtsoorten, Fadura Pro Good Wood als ecologisch alternatief voor tropisch hardhout.

Realisaties